Pages

Thursday, 11 February 2010

Trip to SABAH

Alkisah..
Bila cita pasal cuti2 kt Sabah mmg bez
huhu.
.
I naik MAS Wing
Ingatkan naik Firefly ka dpt jumpa Awan Dania
wah wah wah
agak la lama dlm sejam lebih huhuhuk
.....
Mcm2 la jgk ada kt Sabah
dan mcm jgk yg tiadak huhuhuk
....
Nway mmg enjoy masa kt Sabah
mmg bez gilak la..
seminggu kt Sabah hari2 kuar
pelat pun dh mcm Sabah huahuahua
....
Ada ge KK ge Kundasang la Tuaran n apa ge tah dh lupa
Bla sebut psl mkn ada yg unik
tp yg peliknya time order rojak
dberi mee ish2
upanya2 rojak=mee kt Sabah baru I tau huhu
tgk neh
Mmg licin mkn lokan bakar
order mkn sampai 2 round huhu
sedap la sgt menatang ni huahuahua
...
Naak tau c
Kt kedai ini ada PUDING KLAPAK
underneath pokok klapak I will wait 4 u huhu
sedaaaap bangat...ish2 I mgidam dah ni ish2
sayang cda amek gambar huhu
.....
Ada satu tempat ya mmg bez
I got my 1st LOVE BITE huahuahua
mmg byk la yang coba menodai aku ini
mula aku tepis tapi at last apa leh wat...
aku redha..huhuhuk
*click play button twice
ini la menatangnya
ish2 my 1st love bite dirangut oleh menatang adoyai..
nah zoom in huhu
mmg bez ini menatang dh la jinak
licin dan mgelikan eeee...
besar2 kalo goreng pun sodap neh wah wah wah
tentu byk tulangkan ikan tok..
.....
Then ada ge kt Taman Buaya
Boyak pun ada taman
ala2 industan ish2...
menatang itu pun sgt la jinak mcm kuceng
kuceng pun tak jinak mcm ni
haa berani kan pegang2 buaya ni
blaja la kpd yg pakar mcm aku neh huahuahua
org tak pasan I msk pegang buaya
mE so daring..
Ada nampak dua lelaki yg menjolok mata atas ya
You know what kt pantai ni la I tgk
mat saleh ompuan wearing nothing menampak segala2nya
tanpa segan silu ish2..
ish2 pun ish2 jgk tp I tgk la jgk
hehehehehehe
rupa pun cantek itu mat saleh tapi olah
mcm cda maruah apa guna
...
Jln kt pantai mcm jln kt dlm blt men redah jak
apa punya sikap dbawak msk sini
akai ada ka...
ilek2 co0l down
.....

*click play button twice
Masa ge kt satu Mall ya entah mall apa tah namanya
ada la sorg ompuan ni try nk sale brg
wat sakit ati ja uhu
men2 ko ya sama aku
aku rakam video ko yg mulut mcm murai itu
haha pada muka ngko
....
0h ya tidak lupa
bla bcakap psl pmpuan Sabah ni
masa jln2 mata mmg ligat la tgk sekeliling
mana tau jumpa ompuan Sabah cantek2
uih...
mmg punah la harapan indak ada bah itu
yang cantik2 bini org ada bah
sudah ada anak juga
haha
time ya mmg pk la kt Sarawak
byk ge yg cantek2 dari Sabah ndak tau napa
mgkin masa tu dorg ge blaja kot
yalah time ge Sabah time student br msk IPT huhu
.....
Next time la ge lagi kita cari yang cantek2 bawak pulang
wah wah wah
kesimpulannya gadis Sarawak
lagi manyak yang cantek ok hehe
......
for more pic tgk kt my facebook oke
hehe
adios...

1 comment:

  1. huhu huahua wahwah...
    byk jua ko k word ya??

    ReplyDelete

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...