Pages

Sunday, 5 December 2010

Dapat 4000 Follower Di Twitter

Hari ni nak post pasal my Twitter Followers 
dh cecah sampai 4000 huhu
Akhirnya sampai jugak followers banyak sampai macam ni. 
Sebenarnya bulan ni nak capai target 5k followers
 so far ok la kot dapat 4k dulu
 Masih ada masa pun lagi nak capai 5k bulan ni
Jom tengok screenshot kat bawah
Bagi followers yang blom follow balik tu
nanti la k kita follow stil bz sikit skrg ni
Lama sangat dh tak update blog neh
ni pun bahasa dh tukar2 dh haha
kew la tak dapat lama ni
adios
...

Sunday, 29 August 2010

My Blog Kena Reject!

Salam,

Hi suma asanya dh lama juak dh cda update blogkan maklum la bulan posa slow kit n ada la bz ckit dengan projek baru. Bila bercakap pasal projek asanya post kali tok akan agak panjang coz ada berita tak baek dan berita baek yang ingin dikongsi hope u all ckisah ok =)

As you can read the title above my blog kena reject. Beberapa minggu yang lepas asanya sebelum bulan posa I ada develop satu blog untuk tujuan promosi which is buyacaiberrysupplement.blogspot.com/. Kat blog ya adalah promote pasal cgek supplement tok. Bla klik kt link ya pun mmg cda content ge dh coz blogger.com dh reject and delete dah blog ya. This screenshot show how the blog is.

*klik gambar untuk besarkan

Cantekkan ehem jgn la puji hahaha...Ok back to the story. I've spend much of my time developing this blog I ubah design blog ya edit sia edit ctok then tulis articles untuk content blog tok. Ada 15 articles yang ditulis sendiri untuk blog tok suma in english. Bayangkan dengan my English yang masih tunggang langgang pun I wat juak blom habis post ge suma ya tapi cpa la niat nak carik rezeki halal kan kena la ada usaha. Atleast I dapat ilmu ckit psl buah tok asanya mun d soh pizen psl menda tok kt depan cpayah refer papa bercakap stengah jam pun boleh ehe.

Nak dijadikan cerita sepanjang masa mempromosikan blog tok ria dalam 3-4 hari lepas kot mun c silap ada terjumpa video dari FOX News yang kata "..this Acai Berry product is SCAM and it not help you to weight loss". Kira macam yalah ayatnya tek and yang lebih worse ge nya kata "..most of the companies are taking advantage by giving away FREE Trial supplement that NOT actually FREE when they later got charge every month for the product without knowing it and it is difficult to turn it off". Tengok video kt bawah ya, tok la video nya ish2.

video

Bila tengok menda dh jadi macam tok so asa was2 la juakkan mok sale menda tok kat orang sebab cla juak kita mok terlibat dalam kes penipuan takot rezeki kita dapat c HALAL wallahualam. Dari hari ya hati asa kurang tenang sbb mragui halal haram hasil jualan ya so I pun lepas setiap kali solat akan doa minta petunjuk kat Allah samada Nya soh teruskan wat projek tok atau hentikan. Lepas ya I wat la keja mcm besa promoting menda ya. Then nak di pendekkan cerita pagi tadi ada terima email dari blogger.com kata yang blog ya knk deleted. Asa sedih ada juak tapi bila pk balit suma ya kerja Allah dan setiap perkara itu ada hikmahnya kn kn. For me, Allah punya petunjuk to tell me stop promoting that blog..Alhamdulillah =)

Ckisahlah kan terbuang sedikit masa dengan projek ya yang penting kena carik hasil yang halal kerana itu adalah fardhu. Lagipun before tok I wish I could have much time to focus on my next project yang lebih untung dari Acai Berry tok insya'Allah and maybe I should focus on it now. Nasib baek la time ya wat 2 project satu Acai Berry satu ge project Kek Lapis. Alhamdulillah project kek lapis ada hasil bulan posa tok. Mun asa mok cek my blog pasal kek lapis ya klik kt link "Zone Kek Lapis" kat atas ya.

Kesimpulanya, ya Allah aku (ajoy) bersyukur kerana Kau perdengarkan doa ku dan membantu aku dalam mencari sesuatu yang fardhu dalam hidup ku ya Allah. Terima kasih kerana Engkau tidak melalaikan aku dengan wang yang merimpah ruah hasil dari yang aku sendiri tidak pasti seperti sebelum ini. Sesungguhnya aku yakin dan pasti dengan adanya bantuanMu aku akan berjaya mendapatkan hasil yang melimpah ruah soon very soon. Amin.

Saturday, 7 August 2010

Jom Buat Adsense

Halu suma
Beberapa hari lepas ada my geng
tanya why adsene susah la sgt nk register
Asal register gerenti kena reject
.....
Yalahkan mmg agak susah nk
register coz skrg ada byk tapisan
sbb ramai yang click senri iklan adsense
untuk dapat hasil darinya ish3
.....
Ok kt link bawah ya ada satu buku
lebih kurang sama dengan buku yang
pernah dberi b4 tok tapi ada beza sikit
coz kt buku ya ada ajar cara nak
register adsense untuk elak
dari kena reject
.....
Kemungkinan kena reject mmg ada
tapi dengan cara yang ditunjukkan ya
kemungkinan untuk diterima
itu amatlah besar ehe
.....
.....
Kew la geng mok out dah
pagi tok mok siap2 ge waterfront
ada ekspedisi kayak uhuk
adios
.....

Tuesday, 13 July 2010

Cek Pertama Dan Kedua Dari Google

Salam geng...
Minggu ini saye sgt la hepy coz
ada terima bukan satu
tapi dua surat yang sangat la istimewa
tadaa..

.....
Bukan surat cinta pun le
kinek tok cmen la surat2 mun dh jiwang
k Facebook o msg jak ehe
Surat tok lebih best ge dari surat2 cinta
sbb I dapat surat from Google
sangat suka Google ;)
.....
Jom tgk apa isi dalamnya yang istimewa sangat ya
Jeng jeng jeng...


Wah saya dapat cek lagi but
this time I got from Google
baru jak minggu lepas cita pasal
Google o lebih specific ge Google Adsense
hari ini sudah dpt cek nya dong
.....
Before tok dapat cek dari CJ
sapa2 yang ada baca post before tok tau la
apa itu CJ kalo nk baca
just scroll jak ke bawah sampai jumpa post ya ;)
.....
Tgk amountnya cla besar sangat pun $111.22
ehem dalam USD ok blom convert ge ya
kira ok la sapa mok berik duit dengan ONLINE jak kan
.....
Nak di jadikan cerita I got that check
pada hari Sabtu then apa yang lebih
mengejutkan pada hari Ahad
datang pulak satu lagi surat dari orang yang sama
bla buka mak ai terkejut n hepy
gilak n suka gilak la sbb
I got another check from Google
huahuahua
.....
Nak tau berapa amountnya?
Tadaa lagi skali...


Alhamdulillah adalah dalam $193.02
Manyak ba ituu..
Kalo kira lum sum a.ka campur dgn
cek yang first ya adalah dalam $300++
kalo kita tukar ke Ringgit Malaysia
almost 1k hehehe
*p.s ini bkn niat nak menunjuk oke*
.....
Hope post kali tok dapat la berik semangat
dan untuk buktikan yang sapa2 pun
bleh wat duit dgn on9 je deng ehe
sapa2 nak blaja boleh jak juz baca post before tok
akan ada link download psl menda2 cmtok
try la owh wat dolok rugi ow c wat
.....
Kew la geng malas nak kakar panjang
I pun nak tdo dh sudah lewat sudey
(mcm pelik jak aku tdo awal mlm tok uhuu~)
I nak wat research ckit before tdo
ada papa nak tanya juz cari je oke
adios amingos
daa...

Friday, 9 July 2010

Download Video Geng DBS 2006-2009 HQ from Gegeh

First of all thanks to Gegeh coz
sediakan video yg bez tok k kita hehe
kacak videonya mmg kenangan la
sapa2 yang cdpt tgk kt FB ya bleh tgk kt ctok jak
mun nak DOWNLOAD bleh klik kt link
kt bawah video ya oke
Sory ah Gegeh I curi ur copyright
I did it for everyone sake hehe





Enjoy..enjoy..enjoy
Rindu tak org geng hehe
.....

Wednesday, 30 June 2010

abgajoy buat duit kt INTERNET


Hi geng..
Dis time ajoy mok post psl serba sedikit
"How I Make Money Online"
tentu bezkan kalo dpt wat duit sambil on9 tok
.....
Semalam mE n my geng ge tgk wayang cita
Knight and Day ya mmg bez la juak cita ya
agak layan bleh tgk TRAILER kt bawah ya


Apa kaitan dengan cita with post kali tok?
Ehe..nya mcm tok sblm tgk cita ya
my fwenz Tiff tanya apa polah kinek tok
so I jawab la wat keja senri(jawapan biasa hehe)
then nya tanya cmne nk wat menda ya
siap dpt check ge dr US kan ehehe
So I story le ckit2 psl menda ya...
.....
Yang Tiff tanya ya psl Check CJ
yang pernah di post ria...
mun blom baca scroll kt bawah tok
akan ada jmpa post ya cpun
klik kt link kt bawah ya mun mls nk scroll
.....
Skrg cda polah ge dh CJ ya sbb tgh fokus psl menda len
byk glak benda mok wat dan skrg
Tgh blaja juak cara2 nk improve kan
my knowledge psl Internet Markerter (IM) tok
.....
Skrg tgh fokus dengan Adsense hehe
bez la juak mok wat duit dengan Adsense tok

Ktk org tentu pernah tgkkan screenshot mcm tok



Well cdak tok dh otai dh bh wat to say kan
Yang beznya tgk yg kt atas ya
Today's Earning 100USD lebeh ya ow
mun sebulan 100USD x 30 days = 3k
huhu ya blom tukar dlm Ringgit Msia ge kan
.....
Mmg bez wat suma ya kalo tau caranya
skrg tok mmg dh jd satu tren wat duit kt tenet
Kt Malaysia pun dh byk dh otai2
yg dh wat manyak2 wit tiap2 bulan
respect ow org Malaysia pun bleh wat uhuk
.....
Tentu tak org kata cmen la tunjuk screenshot org pun
hu~
I ada juak screenshot senri ehe tp
cla sehebat cdak ya le
still dlm proses blaja ge ehe
segan la juak hehe tp
mun dh tak org insist apa leh wat uhuk
(ceyh bla jak kan haha)
tgk kt bawah ya that is my earning from Adsense


Alhamdulillah walaupun cbpa tp cukup
untuk menampung kehidupan seharian cewah
dpt juak k kuar jln2 ngan kawan2 hehe
Tgk le emel yg I bulat merah tu sapa punya uhu
Tgk Todays Earning $0 jak sbb
the moment I amek screenshot tok jam dh kol3
means kt USD kol 12am jd pgiraan
bermula blt dgn $0 hehe
.....
Well suma tok bkn nak nak ngeso O riak
tidak sama skali cuma nk share2 jak ngan tak org kan
mmg tiada niat nk menunjuk2 pun geng =)
Sapa laa tau kan menda tok dpt inspired tak org
wat menda yang sama sapa tau hehe
.....
Oh ya kt luar ya ada byk org o buku bleh
ajar ktk org cara nk wat duit dgn Adsense tok
ada byk glak dlm English ada Dalam Malay pun ada
ada juak la yang benar2 ajar then ada juak yang c ajar suma
.....
Luckily I learn it from sum0ne yang benar2 ikhlas
mok ajar org psl Adsense tok my sifu Munawar namanya
Tp kena beli la bukunya RM100
agak mahal tapi mmg berbaloi hehe
asal rajin jak jgn give up kompom
tak org pun dpt wat menda yg sama insya'Allah =)
.....
Pernah wat presentation psl sifu I tok dlm klaz
sir Khalik part4 mun tak org ge igt la hehe
Tapi sekarang nya dh cda jual ge dh buku ya
Sbb nya bz dgn project Adsense senri
jd cdpt nk tolong anak murid nya glak
yang mkin btambah tiap2 hari huhu
.....
Ada pun yang jual buku ya blt ya suma adalah
anak murid Munawar la ya
mmg Sifu I ya soh jual kt org len tp syaratnya
kena pada harga yang sama RM100 n kena brik
customer service a.ka tolong
org yang beli ya mun ada pertanyaan uhuk
.....
Bagi sapa2 yang berminat
bleh try blaja dari buku Free yang Munawar
berik kt I dolok ya bgs buku ya tp
buku ya c ajar suma la kalo nk suma
kena la beli uhu~
Klik jak kt link bawah tok mun nk Download
.....
Harap ktk org pun bleh dpt benefit dari buku ya =)
kalo ada papa persoalan tanya jak hehe
nak beli pun boleh ngeh3
Klah ada masa I post ge kew geng
.....
Skrg tgh tggu cek dari Google Adsense ya
bla dh kuar lak klak I post kt ctok ge k hehe
adios
.....

Monday, 14 June 2010

World Cup 2010 LIVE!



Hi suma hee lama dh cda post barukan
Oklah senang cita sempena
Demam World CUP tok apa kata
kalo kita sama2 tgk World Cup secara LiVE!
Huyeaa
Just click button play kt dbah ya kew geng
hope you will enjoy =)
Walaupun cbpa clear oklah ya
mun HD pun lambat tak org mok tggu bh

*P.S
yang ADS ya CLICK CLOSE ataupun HIDE
agak mganggu ckit la tp dh tgk layan ow hu~

Sementara tggu half-time
apa kata kita layan lagu tema World Cup
bagi yg blom pnh dgr jom layan..
mmg bez lagu neh..ehe

Thursday, 20 May 2010

I'm no longer a SHARE PARTNER at Ibelieved.my

Salam geng..
Post kali tok nak cita psl
my big PROJECT yg dolok pnh cita ya uhuk..
Mcm ni nk mula ow umm..
.....
Ok as you can read on d title of this post
saya dh lepas suma jawatan
and tanggungjawab kt my company dh
share pun dh jual suma huhu
.....
Yalah kan cita2 besar glak
tp cboleh la nk kata gia kan
kita mrancang tol c
tp apa yg penting kerjasama hahaha
cdalah..yg penting I gain a lot of
knowledge that you can't learn anywhere
unless you experienced it yourself
.....
Walaupun dh cda kaitan tp mmg byk
yg dh d blaja dari sia
kesilapan kelebihan keseronokan n byk ge la
apa rasa skrg mcm
feel so relief sgt hee..
.....
Skrg company ya d pegang oleh
my former partner a.ka my kakak punya gerek le
I jual suma ktnya hehe
ok la ya kan ukan org len pun
company skrg pun dh bkembang dgn majunya
.....
Tentu ktk org pelik kan
menda bgs and sdg bkembang dgn baek
tp kt tgh jln suka2 mok jual share huhu
mmg pelik saya ini haha
.....
Apa2 pun cda benda yg cbtol pun yg
blaku yg sbbkn mo jual share ya
cuma I don't feel enjoy with what I am doing
24 hours bz mmnjang jak
cda masa utk diri sendiri
yalah wat nya cbez ya ;)
.....
Cpalah what past is past
life must go on
now I really focusing on my
small project hehe
......
Yang beznya skrg tgh tggu cek
baru dari Google huhu
tp ctaulah bla sampe mungkin time konvo kot
entahlah asal datang jak pun
dpt Cash kn n enjoy wah3
.....
Next time I post psl cek ya k
mun dh dtg la
ya cek pertama dari Google bah
Insya'Allah ia hanya permulaan kan
walau amount nya cbanyak dlm $100++
tp Alhamdulillah sapa mok berikkan
mun senri c usaha tol c?!
.....
Insya'Allah pastok akan dpt yg $1k pun
AMIN....
Hope dlm masa terdekat tok
cuma skrg ada prob ckit ngan menda ya =)
.....
Nway geng ada papa kita cita ge k
I mok tdo dh tok tp ge tggu
alang2 mok hbskn satu keja lok B4 tdo
klah adios amingos
.....

Sunday, 21 March 2010

mY Cita noW...

Halu2 suma..
wah asa lama la sgt c update blog tok
al maklum la agak bz lately with
my big project uhuk
.....
bla ckp pasal big project
Alhamdulillah my biz run softly right now
everything ok for the moment
Isya'Allah kalo tiada apa2 halangan
1 April 2010
I will start a OFFICIAL LAUNCHING
for my web
Amin...
.....
Skrg web n system dh ok dh cuma
tggu masa jak ge n tgk2 apa
yang patot d ato kn =)
anyway
everyone is invited to join my
biz here and i will teach you
anything I know to help you all
hee..
.....
Insya'Allah kalo kita sama2
usaha dengan niat yang betol
kita akan sama berjaya dalam program ini
oke my fwen =)
.....
Kalo nk tgk2 bleh jak visit link bawah ya k
that is my link
kt web ya you can view anything you want
tgk la apa yang patot psl
marketing plan ka sijil2 ka profail syarikat ka
ckisah la apa jak suma ada kot
ada video skali ge ya bleh tgk sampai habis hehe
.....
Kalo ada apa2 kemuskilan bleh directly ask me
you all are lucky cause can contact me directly
kalo org len maybe kena dari penaja cdak kot uhuk
but anything happen suma pun
under my survelization
btol ka ejaan ya ckisah la
.....
kew la geng mok smbung wat keja dh
nk tgk2 kan project2 kecik ya
yg terbengkalai la jgk ckit hehe
adios amingos

Sunday, 28 February 2010

My first Check from CJ hee...

Dis time I would like to share
about my 1st pay check that I received
from CJ lasz week..
Alhamdulillah ehem..
....
Amount cla byk but kira ok la kot
coz my effort finally got paid ma =)
Bla trima asa mmg semangat pagi ya hehe
lagipun bkn byk pun keja kena wat dh dpt komisen
wah bangga bangga
.....
Cakap jak sng la kan cda bukti
Anda mahukan bukti cewah

Tadaa....
Bleh klik kt pic ya mun mok zo0m
Wah dari Carlifornia ge ya hehe
by Comission Junction
sgt suka CJ
.....
Lama jgk kena tggu cek datang
dlm sebulan kot tapi ckisah la kan
asal dpt cashout ok le tu..
csabar mok enjoy wah3
.....
Bpa ow amountnya..
shhh
jgn pdh org k haha

Nah..
nya berik $135..ehem USD ok
darab dengan 3.3
kira la senri hehe..
Cek nama btol c ejaannya ngeh3
.....
Bkn la mksud nak menunjuk
nk share jak pun my kegembiraan neh ;)
I believed in what I'm doing
.....
Now I cannot spend my time to
proceed with CJ so busy lately
with my BIG PROJECT..
CJ is my small project ma
.....
Hope with my Big Project I can earn
100 time bigger than CJ kan
Amin...
.....
I'm running 3 small project and 1
big project rite now
but now really focus on the big one
sory ye small2 one
ada masa I continue with you 3 ok ;)
.....
Bla siap poject besar ya
klak kita share sama2 oke
kita sama wat duit dgn big poject ya
sapa mok jd partner I angkat tangan...
wah ramainya bg0s2 hehe
.....
Insya'Allah dalam 2 mggu ge siap
doa2 kan k geng
muaahhhhhh
sayang tak org hehe
....
klah mok sambung wat keja dah
adios amingos
daa..

Im So Hepy lor..

Laz week I've heard a lot of gud
news come from some of my fwens =)
it is gud to know all that stuff
but hey same thing also happen to me lor..wahhh
I'll post about it later oke hehe
.....
Sometimes it make me envy about them you know umm..
about their hepy live huhuhuk
thinks back then I'm also hepy what
Live sometime will go up and down ma..
.....
Back to the title of my post
I don't know why
laz week I feel so hepy when
received any news no matter gud news o the bad one...
am I crazy umm dun think so la
maybe this is how i enjoy my live now
I guess...
.....
Feel so free when I know a lot of
things that always keep running
inside of my head b4
for months I guess but now not anymore
sangat suka menda bla dah tau ngeh3
.....
Ok lah geng this week I'm lil bit bz
wif my things but I'll keep update my blog
sometime...
stay tune..
Maybe I'll post about my 1st cheque that
I received laz week huahuahua
daa...

Thursday, 11 February 2010

Trip to SABAH

Alkisah..
Bila cita pasal cuti2 kt Sabah mmg bez
huhu.
.
I naik MAS Wing
Ingatkan naik Firefly ka dpt jumpa Awan Dania
wah wah wah
agak la lama dlm sejam lebih huhuhuk
.....
Mcm2 la jgk ada kt Sabah
dan mcm jgk yg tiadak huhuhuk
....
Nway mmg enjoy masa kt Sabah
mmg bez gilak la..
seminggu kt Sabah hari2 kuar
pelat pun dh mcm Sabah huahuahua
....
Ada ge KK ge Kundasang la Tuaran n apa ge tah dh lupa
Bla sebut psl mkn ada yg unik
tp yg peliknya time order rojak
dberi mee ish2
upanya2 rojak=mee kt Sabah baru I tau huhu
tgk neh
Mmg licin mkn lokan bakar
order mkn sampai 2 round huhu
sedap la sgt menatang ni huahuahua
...
Naak tau c
Kt kedai ini ada PUDING KLAPAK
underneath pokok klapak I will wait 4 u huhu
sedaaaap bangat...ish2 I mgidam dah ni ish2
sayang cda amek gambar huhu
.....
Ada satu tempat ya mmg bez
I got my 1st LOVE BITE huahuahua
mmg byk la yang coba menodai aku ini
mula aku tepis tapi at last apa leh wat...
aku redha..huhuhuk
video
*click play button twice
ini la menatangnya
ish2 my 1st love bite dirangut oleh menatang adoyai..
nah zoom in huhu
mmg bez ini menatang dh la jinak
licin dan mgelikan eeee...
besar2 kalo goreng pun sodap neh wah wah wah
tentu byk tulangkan ikan tok..
.....
Then ada ge kt Taman Buaya
Boyak pun ada taman
ala2 industan ish2...
menatang itu pun sgt la jinak mcm kuceng
kuceng pun tak jinak mcm ni
haa berani kan pegang2 buaya ni
blaja la kpd yg pakar mcm aku neh huahuahua
org tak pasan I msk pegang buaya
mE so daring..
Ada nampak dua lelaki yg menjolok mata atas ya
You know what kt pantai ni la I tgk
mat saleh ompuan wearing nothing menampak segala2nya
tanpa segan silu ish2..
ish2 pun ish2 jgk tp I tgk la jgk
hehehehehehe
rupa pun cantek itu mat saleh tapi olah
mcm cda maruah apa guna
...
Jln kt pantai mcm jln kt dlm blt men redah jak
apa punya sikap dbawak msk sini
akai ada ka...
ilek2 co0l down
.....

video
*click play button twice
Masa ge kt satu Mall ya entah mall apa tah namanya
ada la sorg ompuan ni try nk sale brg
wat sakit ati ja uhu
men2 ko ya sama aku
aku rakam video ko yg mulut mcm murai itu
haha pada muka ngko
....
0h ya tidak lupa
bla bcakap psl pmpuan Sabah ni
masa jln2 mata mmg ligat la tgk sekeliling
mana tau jumpa ompuan Sabah cantek2
uih...
mmg punah la harapan indak ada bah itu
yang cantik2 bini org ada bah
sudah ada anak juga
haha
time ya mmg pk la kt Sarawak
byk ge yg cantek2 dari Sabah ndak tau napa
mgkin masa tu dorg ge blaja kot
yalah time ge Sabah time student br msk IPT huhu
.....
Next time la ge lagi kita cari yang cantek2 bawak pulang
wah wah wah
kesimpulannya gadis Sarawak
lagi manyak yang cantek ok hehe
......
for more pic tgk kt my facebook oke
hehe
adios...

Wednesday, 3 February 2010

PenaT La SanGat..

Memang penat bla tiap2 minggu
ulang alik dari Sibu ke Kuching huhu
pjalanan amek masa dkt 6jam
bhenti dkt satu jam apakah..
.....
Nak cita
adalah malam semalam dkt dlm bus
pcik dok sebelah ya
duduk mcm bayar utk 2 tiket ish2
cian kt aku menahan rasa uwaaa...
.....
yalah nya sedap tdo kita kesempitan
berhempit2 mcm dlm sardin
maka bus half jak pun penuh tp bhempit la jgk
mun ompuan cpa la juak mok bhempit
wahwahwah
.....
cpa bagi chance kt pcik ya nk td0 nyenyak ckit ;)
nsb bek la seat sblh kosong
maka dari itu I pun duduk kt seat itu huhu
duduk ka siap bgoleng mcm atas katil adalah
nyeyak ge tdo ya huhu
.....
Cita psl penat sbb senri pun juak
suka nk ulang alik..bz la jgk lately
cpa utk masa depan yang menjamin
Insya'Allah =)
....
Kalo suma mgikut rancangan
hujung bln3 o awal bln4
I have my own company
Amin =)
wah mcm tak percaya huhu
.....
Bla dh jadi suma ya Insya'Allah
Saye nk amek sum0ne itu
yg dh kita janji mok amek as employee
jd assistant kmk ok ktk =)
.....
cpa senang jak keja ya ktk
cda tensen2
doa2 yang baek kew
.....
Nk smbg wat keja dh tok
hope dapat siap mggu tok
adi0s
.....

Monday, 25 January 2010

SeP0sen SigEk

Rupa2nya masih ada juak org jual
cucur pisang seposen cgek huhu
bangga juak asanya bla tau
menda ya ada kt Sibu huahuahua
.....
Teringat masa kecik2 marek
mmg suka la mkn menda2 mcm tok
nak tau tempat makcik ya jual
mmg dari kecik marek c brubah tmpt
sbb ya sng mk carik hehe
.....
Tetiba jak mngidam cucur pisang
ish2(org pregnant ge c cmya kan)
nasib bek jak ada
dh la sggup mredah hujan haha
tp nang nyaman la..
.....
Beli byk tp chbs membazir jak
ish2
anak sapa la suka mbazir ni
huhuhuk
Ini le makcik yg jual ya..
mak cik ktk dh glamer msk blog kmk
huhu..
kira ok la ya kmk tlg pomote kn =)
.....
klak ni tau dpt mkn free kt sia kan mak cik
huahuahua
dh harga sep0sen pun msh juak mok free kan makcik
ish2

Sapa2 mok order
ge jak kt smpang kpg dato sia
sedap n msh panas2 ge ya
adalah org tek csabar cdpt tggu
kt umah mkn atas mot0 jak haha
sapakah itu ;p

Kew la mok smbung wat keja tok
klak smbg cita ge k
adios...
.....

Sunday, 24 January 2010

Huyeaa..

Salam suma hehe..
Dengan ini
maka telah terlancarnya
satu blog about my journey
huhuhuk..=)

Yalah mun c tegal tjaga dr lena
pagi t0k tek cda la wujudnya
blog yg dh lama mok d polah tok huhu..
Awal li jak td0 smlm ish2..
......
Ilek la owh klak la ubah nya pun
interface biar cantek sikit ok
......
Now masih gago ge dgn urusan senri
yang c penah nk habis2 haha
cpa bz untuk masa depan juak kan hehe
.....
Nway keep on visiting
there's a lot of interesting story
that I'm gonna post here
of coz le about my journey
ckan pasal tak org pulak
ad0yai...
.....
Byk menda mok cita tok huhu
klak la update owh
Ngeh ngeh ngeh

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...